Stichting Pensioenfonds Randstad is voornemens om per 31 december 2019 alle verplichtingen en bezittingen over te dragen aan Stichting Het nederlandse pensioenfonds en vervolgens te liquideren. Meer informatie vindt u op onze website.

uw pensioensituatie

Wordt u binnenkort 65 jaar? En heeft u pensioen opgebouwd bij pensioenfonds Randstad? Dan gaan wij u uw pensioen uitkeren. Hoe dit in zijn werk gaat, leest u hier.
 

situaties

 • u heeft pensioen opgebouwd

  U heeft in het verleden gewerkt als vaste medewerker van één van de Randstad-ondernemingen of het hoofdkantoor. Tijdens uw dienstverband heeft u in de periode van 1968 tot 1 juli 2015 pensioen opgebouwd bij ons pensioenfonds en uw pensioen is nog niet ingegaan.

  lees meer
 • u bent gepensioneerd

  Tijdens uw dienstverband hebt u in de periode van 1968 tot 1 juli 2015 pensioen opgebouwd bij ons pensioenfonds en uw pensioen is inmiddels ingegaan.

  lees meer
 • binnenkort met pensioen

  Wordt u binnenkort 65 jaar? En heeft u pensioen opgebouwd bij pensioenfonds Randstad? Dan gaan wij u uw pensioen uitkeren. Hoe dit in zijn werk gaat, leest u hieronder.

  lees meer
 • u bent arbeidsongeschikt

  U hebt in het verleden gewerkt als vaste medewerker van één van de Randstad-ondernemingen en was werkzaam op één van de vestigingen of het hoofdkantoor. Tijdens uw dienstverband bent u in de periode van 1968 tot 1 juli 2015 geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt geworden in de zin van de WAO of de WIA en u bent momenteel nog steeds arbeidsongeschikt.

  lees meer