Stichting Pensioenfonds Randstad heeft per 31 december 2019 alle verplichtingen en bezittingen overgedragen aan Stichting Het nederlandse pensioenfonds. Het Randstad Pensioenfonds zal naar verwachting eind 2020 ontbonden worden. Meer informatie vindt u op onze website.

uw pensioensituatie

de pensioenen van het Randstad-pensioenfonds zijn per 31 december 2019 overgedragen aan Stichting Het nederlandse pensioenfonds
 

situaties

 • u heeft pensioen opgebouwd

  U heeft in het verleden gewerkt als vaste medewerker van één van de Randstad-ondernemingen of het hoofdkantoor. Tijdens uw dienstverband heeft u in de periode van 1968 tot 1 juli 2015 pensioen opgebouwd bij ons pensioenfonds en uw pensioen is nog niet ingegaan.

  lees meer
 • u bent gepensioneerd

  Tijdens uw dienstverband hebt u in de periode van 1968 tot 1 juli 2015 pensioen opgebouwd bij ons pensioenfonds en uw pensioen is inmiddels ingegaan.

  lees meer
 • u bent arbeidsongeschikt

  U hebt in het verleden gewerkt als vaste medewerker van één van de Randstad-ondernemingen en was werkzaam op één van de vestigingen of het hoofdkantoor. Tijdens uw dienstverband bent u in de periode van 1968 tot 1 juli 2015 geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt geworden in de zin van de WAO of de WIA en u bent momenteel nog steeds arbeidsongeschikt.

  lees meer